V sredo, 4. 3. 2015, smo imeli srečanje s starimi starši učencev 2. b razreda. Vsi smo bili zelo veseli in zadovoljni: stari starši zato, ker so bili povabljeni v šolo, mi pa zato, da smo spet izvedeli nekaj novega o starih časih. Babica učenca Maja T. je ob koncu srečanja prebrala zahvalo. Del pisma pravi:

“V življenju vsakega posameznika so obdobja, dogodki in mejniki, ki zaznamujejo in oblikujejo naše življenje in ravnanje. Čas otroštva si običajno predstavljamo kot najsrečnejše obdobje. Lepih in prijetnih doživetij iz šolskega obdobja se z veseljem spominjamo.

Dragi otroci, spoštovana gospa učiteljica! Hvala za srečanje z vami in učenci, katerega se vedno razveselimo. Bilo nam je lepo. S tem obujamo tudi mi spomine na šolske dni. Imamo lep občutek, da nas imate radi. Vam otroci želimo igrivosti, veliko radovednosti in čimveč lepih doživetij v šoli. Šola in dom naj bosta del vašega srečnega otroštva. Gospa učiteljica, veselite se, bodite zdravi in ob tem otroško srečni. povsem navaden dan vam je uspelo spremeniti v praznik.” Majda Zorjan (zapisano z dovoljenjem).

Seveda babice niso prišle praznih rok, zato smo se čisto na koncu posladkali z dobrotami iz babičinih kuhinj in malo poklepetali. Babice in dedki, hvala vam.

Učiteljica Darinka in učenci 2. b razreda

DB_01

DB_02

 

(Visited 15 times, 1 visits today)