Teden otroka v 3. a, b , c

V naši šoli se skozi vso leto trudimo, da se učenci med nami počutijo sprejete in dobrodošle in da radi prihajajo v šolo. Skrbimo, da v šoli potekajo dejavnosti, kjer se učenci lahko sprostijo in se ob tem tudi kaj novega naučijo.

Nič drugače ni bilo v Tednu otroka, ki je dan za dnem prinašal nova doživetja. Teden otroka, pod geslom Zakaji in zatoji radovednosti, smo pričeli zelo sproščeno.

S svojim obiskom smo razveselili varovance Dom starostnikov svete Agate in Doma sveti Lenart in tako smo sodelovali v vseslovenski akciji “Pokloni čas, polepšaj dan”. Starostniki so se sredinega obiska učencev 3. razredov zelo razveselili. Zanje smo pripravili lepe misli, ki smo jim jih prebrali. Skupaj smo zapeli pesem in se družili ob družabnih igrah ter sproščenem klepetu. Drug drugemu smo poklonili čas in si polepšali dan.

Obiskali smo Knjižnico Lenart, kjer nam je knjižničarka Aleksandra pripravila zanimiv, radoveden program. Dotaknila se je lika Kekca, saj letos obeležujemo 60. obletnico obstoja filma.

V petek smo najprej tekli kros na Poleni, kasneje smo se odpravili na pohod do jezera Komarnik. Tretješolci so pot do jezera Komarnik opravili brez težav in z veliko dobre volje. Ob poti smo uživali v lepotah narave ter se naužili čistega zraka in naredili veliko za zdravo telo in duha.

Učiteljice 3. razredov

(Visited 24 times, 1 visits today)